Home Over ons

Over Arnicon

Arnicon is een milieukundig advies- en ingenieursbureau voor overheid, bedrijven en particulieren. Al sinds de oprichting in de jaren 80 is Arnicon een zelfstandige onderneming met ongeveer 25 medewerkers. Wij voeren kleine en grote projecten uit op het gebied van bodemonderzoek, partijkeuringen, begeleiding bodemsaneringen en asbestinventarisaties. Voor bodemincidenten beschikken wij over een 24/7 call out service.

Over onze relaties

Arnicon is een laagdrempelig bedrijf, met een platte organisatie en korte lijnen. Dat werkt wel zo prettig. Niet alleen intern, maar ook in samenwerking met onze klanten en leveranciers. Door onze persoonlijke aandacht hebben wij met onze klanten langlopende relaties. Zij vertrouwen erop dat wij waarmaken wat wij zeggen, want:

  • Wij schakelen snel en zijn flexibel en slagvaardig

  • Wij spreken de taal van de aannemerij en onze opdrachtgevers

  • Wij geven geen standaardantwoorden, maar verplaatsen ons in de situatie en verwachtingen van de klant

  • Wij denken mee, zijn proactief en houden van aanpakken

  • Wij zijn transparant en komen onze afspraken na

  • Wij zijn nuchter, pragmatisch en realistisch

  • Wij nemen de klant werk uit handen en lossen problemen op

Over Team Arnicon

Team Arnicon is een hechte groep medewerkers die voor elkaar door het vuur gaat. Stuk voor stuk zelfstandig denkende vakidioten met passie voor milieuonderzoek. Ons werk omvat vaak complexe vraagstukken met een flinke tijdsdruk. Het is nooit routinewerk, maar altijd maatwerk. Dat vraagt om goed en creatief nadenken. Als collega’s helpen wij elkaar en voelen wij ons verantwoordelijk voor het bedrijfsbelang en elkaar. Wij doen het werk met z’n allen en met plezier. Wij denken niet in hokjes, maar kijken altijd verder dan ons eigen vakgebied. Medewerkers krijgen alle ruimte om zich te ontwikkelen naar wat het beste bij hen past. Dat maakt werken bij Arnicon afwisselend, enerverend en uitdagend.

Welkom bij Arnicon 🎥↑

WERKEN BIJ ARNICON VIND JOUW DROOMBAAN IN GRONDWERK.

Bij Arnicon zijn we altijd op zoek naar nieuw talent en deskundigen. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw kwaliteiten!