Stage bij arincon

Team Arnicon is een hechte groep medewerkers die voor elkaar door het vuur gaat. Stuk voor stuk zelfstandig denkende vakidioten met passie voor milieuonderzoek. Ons werk omvat vaak complexe vraagstukken met een flinke tijdsdruk. Het is nooit routinewerk, maar altijd maatwerk. Dat vraagt om goed en creatief nadenken. Als collega’s helpen wij elkaar en voelen wij ons verantwoordelijk voor het bedrijfsbelang en elkaar. Wij doen het werk met z’n allen en met plezier. Wij denken niet in hokjes, maar kijken altijd verder dan ons eigen vakgebied. Medewerkers krijgen alle ruimte om zich te ontwikkelen naar wat het beste bij hen past. Dat maakt werken bij Arnicon afwisselend, enerverend en uitdagend.

Arnicon als erkend leerbedrijf

Arnicon is al jaren erkend als leerbedrijf door het Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) en heeft het succesvol leerlingen begeleid. Sinds kort heeft Arnicon aangetoond ook te voldoen aan de eisen voor de status ‘Erkend Stage- en Afstudeerbedrijf hoger onderwijs’ (hbo/wo)’. Daarmee is de weg vrijgemaakt voor studenten die kiezen voor een bedrijf waar je van elke medewerker de aandacht krijgt die je nodig hebt voor een succesvol stage- of afstudeertraject. Er is dan ook altijd wel een van de zes begeleiders voor je beschikbaar.  Onze begeleiders hebben uiteraard zelf ook hun HBO-WO opleiding succesvol afgerond.  Met de volgende opleidingen kun je bij ons terecht: 

  • Ad Omgevingskunde 80023

  • B Milieukunden 34284

  • B Milieu-natuurwetenschappen 56988

  • Ad Projectvoorbereiding en -realisatie 80016

  • B Civiele Techniek 34279

  • B Landschapsarchitectuur en ruimtelijke planning 56848

  • B Soil, Water, Atmosphere 56968

  • B Geografie, Planologie en Milieu 56947

Maar wij hebben ook een stageplaats voor mbo’ers.
Als mbo’er word je in ons bedrijf opgeleid tot milieukundig medewerker en verricht je veldwerkzaamheden, samen met een ervaren, gecertificeerde medewerker.
Met de volgende opleidingen kun je bij ons terecht: 

  • BOL Adviseur leefomgeving (25582)

  • BOL Milieu-inspecteur (25458)

Zoek jij een leerbedrijf? Dan ben je bij Arnicon op het juiste adres. Bijna 35 jaar leiden wij ook een groot deel van onze medewerkers zelf op.
De ervaring die je in ons bedrijf opdoet, vormt een mooi uitgangspunt voor je sollicitatie die je natuurlijk aan Arnicon kunt richten.

Ons bedrijf is gevestigd in Capelle aan den IJssel, op loopafstand van het openbaar vervoer en op 100 meter van rijksweg A20.
Nieuw talent, vakmensen en stagiaires zijn altijd welkom! Interesse om je aan te sluiten bij Team Arnicon? Bekijk onze vacatures of stuur een mail naar info@arnicon.nl

Welkom bij Arnicon 🎥↑

WERKEN BIJ ARNICON VIND JOUW DROOMBAAN IN GRONDWERK.

Bij Arnicon zijn we altijd op zoek naar nieuw talent en deskundigen. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw kwaliteiten!